Prof. Dr. Şaban Teoman Duralı Bilim ve Sanat Merkezi

Belgegeçer : 0372257 24 44
WEB https://zonguldakbilsem.meb.k12.tr
Adres : Terakki Mahallesi Gündoğdu Sokak No4 Merkez/Zonguldak
VİZYON : Öğrencilerimize üstün zeka ve özel yetenekleri doğrultusunda bilimsel ve sanatsal değerleri benimseterek ülkemize ve insanlığa üstün yararlar sağlayan bir kurum olmak.
MİSYON : Zonguldak Bilim ve Sanat Merkezi, öğrencilerinin yetenek ve potansiyellerini ortaya koymalarına fırsat verecek bir ortamda eğitim verilmesini sağlayarak, yaratıcı ve evrensel bilime katkı yapan bilim adamları, uzmanlar ve sanatçılar yetiştirmektir.
BAŞARILAR : Kurumda yapılan bilimsel ve sanatsal çalışmalar ve kazanılan başarılarla ilgili bilgiler "Haberler" sütununda paylaşılmaktadır.

Toplantı Salonu :1
Biyoloji Laboratuvarı :1
Öğretim Şekli :ikili
Saatler : Hafta içi 09:30-19.20 Hafta sonu Cumartesi 09:30-15:40
Bağlantı : Metro Ethernet
Yabancı Dil : İngilizce
Isınma : Kalorifer Doğal Gaz
Pansiyon : Yok
Servis : Yok
Ulaşım : Mutat vasıtalar ile.
Yerleşim Yeri : Terakki Mahallesi Gündoğdu Sokak No:4 Zonguldak.
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : 500 m
Kontenjan Bilgileri : Kontenjan sınırlandırması yoktur.
Taban-Tavan Puan Bilgileri : Bakanlık tarafından belirlenmektedir.
Sportif Etkinlikler : Spor bölümü bulunmamaktadır.
Bilimsel Etkinlikler : Fizik,Kimya, Biyoloji ve Fen Bilimleri alanında laboratuvar çalışmaları,Robot,Teleskop ile uzay gözlemleri,Mikroskop ile mikro dünyaya yolculuk.TÜBİTAK Bilim Projeleri Bu Benim Eserim Yarışmaları, TÜBİTAK 4004-4005-4006-4007 Destek Programları, TÜBİTAK 2204 A-B-C-D Proje Yarışmaları, Türk Patent Kurumu Tescil Çalışmaları, Erasmus + ve Teknofest Yarışmaları vb.
Proje Çalışmaları : ROBOT,Uzay Gözlemleri,TÜBİTAK Bilim Fuarları, Türk Patent Kurumu Tescil Çalışmaları, TÜBİTAK Destek Programları, AB ve Yerel Fonlar, Teknofest, Erasmus + , BAKKA vb.
Yurtdışı Proje Faaliyetleri : e Twininnig AB Projeleri vb.